Ona je nekada bila jako velika ljubav Tošeta PROESKOG: Zadnja poruka koju je poslao prije smrti svima je natjerala suze na oči! ONA JE SADA udata za bogataša, ima sina kojem je dala ovo ime! (FOTO)

Bivša rukometašica je bila jako velika ljubav pokojnog pjevača i oni su skupa živjeli u vili te su tu naravno zajedno planiraju vjenačnje, planirali djecu i svu budućnost. Maštali su o tim danima koji su bili pred njima!

Ali nažalost njihova sreća je prekinuta jako brzo i to 16. oktobra 2007. godine a Toše je tada svojoj djevojci Andrijani poslao zadnju poruku prije smrti.

“Princezo moaj draga jedina, ja sam fin pauk koji će te ispisati. Sve ima smisla od kako si se mi se vratila u život. Volim te,” bila je poruka od pjevača koja i dan danas tjera suze na oči!

Andrijana i Toše su nekoliko puta do sada obnavljali veze. prvi put su vezi počeli 2001. godine i zivjeli su zajedno do 2004 godine a nakon toga su se pomirili 2007 godine i tada su počeli ponovo da zive skupa.

Ali nakon njegove smrti Andrijana je morala na sud da dokazuje da je sa njim bila u vezi pa je kao dokaz morala da priloži 200 SMS poruka koje su oni razmjenjivali putem telefona. Nakon svega toga što je proživjela odlučila je da se povuče i da krene da se bavi svojom karijerom.

Sreću u ljubavi je dobila sa ugositeljem Johanom Budimirom i sa njim je dobila sina Maksima.