JAKO VELIKI haos se desio u emisiji: Jelena Tomašević slagala supruga! Ivan Bosiljčić sve saznao pred kamerama, od sramote muk nastao! (FOTO)

Kada si dio estrade ali i dio scene naravno da to nije jednostavno i nije lako. Pogotov kada su oba partnera dio tog svijeta i onda je naravno sve teže a pogotov da se ta veza održi i da se ostane stabilno. To su poslovi koji traže mnogo odricanja, mnogo izbivanja od kuće i jako je teško da se imaju čvrsti brakovi i odnosi i veze. Naša pjevačica Jelena Tomašević je godinama u stabilnom braku sa poznatim glumcem Ivanom Bosiljčićem a odnos im je bio takav da nije bio baziran na skandalima.

U jednom trenutku su njih dvoje su prekinuli te je Ivan bio u vezi sa balerinom kako bi u tom trenutku zaboravio Jelenu no tada je shvatio da je i dalje jako voli i radio je sve da je osvoji ponovo. Sada je uu emisiji Magazin In koju vodi Sanja Marinković, Jelena je priznala da nije bila ispkrena prema Ivanu i otkrila je šta je slagala supruga.

 

“Recimo da sam ja na brdu, auto stoji ispred mene i okreće se i malo me udari. Međutim spustila sam glavu da ubacim u rikverc i udarim ja njega. Šta da kažem? Jesam li ja ćušnula ili je on ćušnuo. To su bile naravno dobronamjerne laži.” kroz smijeh je rekla Jelena.