Ona se smatra najzgodnijom bakom na estradi: Sada u kratkoj suknjici muškarcima digla pritisak! PREVIŠE SE VIDI-Prava bomba

Poznata pjevačica po imenu Anabela Atijas koja je sada u 50-tim godinama i jedno vrijeme je zaista imala probleme sa kilažom i to je pokušavala na sve načine da dovede u red a neku noć smo je gledali u Grand specijal emisiji gdje se moglo vidjeti da je obukla maleni minić gdje je ona jasno pokazala kako to savršeno tijelo ima i kako su njene noge zaista duge i zanosne. ona je cijelo vrijeme namještala minić koji se otimao kako bi neki rekli van kontrole te je ona u tim situaciajam pokazala i previše zaista.

Tako je ona tokom svog intervjua spomenula odnos Zvezdana Slavnića kao i veza koja je bila sa njenom kolegicom pokojnom Ksenijom Pajčin ali i tokom razgovora dala je punu podršku Ani sa kojom je u dobrim odnosima kako je naglasila.

“Da gledala sam njen ulazak jer me sve to jako interesovalo. Vidim da se ovdje radi o jako pametnoj djevojci, koja je zrela, lavica i ja za nju navijam u svakom slučaju sada. Zauzeo se on za sebe pa zašto ona ne bi sada zauzela se i za sebe. ona je žena iz naroda i njoj nije nimalo lako da ovo podnese i svaka cast za sve sto prolazi sada.”