Tajna ljubavnica Marinka Rokvića se pojavila: Ona je poznata zena koju smo često gledali na televiziji! Najveća Slavicina prijetnja je bila ona! (FOTO)

Pokojni pjevač Marinko Rokvić kao i njegova supruga Slavica su definitivno bez sumnje jedan od jako bitnih parova sa naše estrade. IAko njega nema, prvo se povukao sa scene jer je bio jako bolestan a onda i jegov iznenadni odlazak je ostavio veliku prazninu. Ona je sa njim bila sve do zadnjeg dana. Slavica je zadnjih 20 godina puno puta od njega bila prevarena ali mu je uvijek praštala i to radi njihova dva sina.

Mnogo prije Slavice Marinko je bio u ozbiljnoj vezi sa Boženkom Žuvbor a ona ej inače poznata privatnica koja je početkom 90.tih godina imala kozmetiku koja je zaista poznata bila Božen. Cijela imperija je od strane njen stvorena a ona je svoj proizvode prodavala i po Evropi a mnogo je voljela Marinka. U vezi su bili kako su neki rekli povremeno a nikada skupa javno nisu bili.

Božena je nažalost umrla jako mlada od teške bolesti u 46 godini zivota. On je na nastupu u jednoj kafani nju upoznao jer su njeni roditelji tada bili vlasnici a ona je od prvog dana osjetila nešto prema njemu Oko dvije godine su bili z vezi a on joj je obečao sve i vezu i brak. Ubjedio je i da ima kuća u kojoj će da zivi ali samo par mejseci poslije oženio je Slavicu.