Oteo palicu od policije, namlatio ih, i pobjegao njihovim službenim autom – Video muškarca koji uzima zakon u svoje ruke šokirao cijeli internet!

Za vrijeme drugog vala nasilja koji je pogodio Ameriku zbog ranjavanja nenaoružanog Amerikanca, na društvenim mrežama se pojavio još jedan šokantan snimak.

Naime dok se dvoje policajaca hrvalo s osobom po imenu Jerry, u pokušaju da ga uhapse, Jerry je uspio dohvatiti jednu od njihovih palica te njome počeo mlatiti policajce te im se tako otrgnuo iz klinča.

Iskoristio je priliku te otrčao do policijskog službenog vozila, ušao u njega te pobjegao s lokacije u ukradenom autu.

Osoba koja je snimila i objavila ovaj video, konstatovala je kako se bez obzira na sve što je dotični Jerry napravio policija ni u kojem trenu nije posegnula za suzavcem ili elektrošokerom.

Zanimljivo da u ovom situaciji niko od njih nije procijenio da za time ima potrebe, dok su prisjetimo se jednom drugom zgodom neki drugi policijski službenici odlučili pucati u nenaoružanog Amerikanca.

Postoji li jasna granica kada bi policija trebala reagirati agresivnije ili je to u praksi svedeno na njihovu ličnu procjenu.