Otjerala je svog muža koji je 45 godina mlađi zato što joj troši novac? “Mislila sam da je ljubav, ali sam mu bila bankomat!”

Iris Džouns (83) postala je poznata kada se udala za Mohameda Ibrahima (37) u junu 2020. Često je u medijima pričala o njihovoj romansi i sjajnom intimnom životu. Ipak, sreći je došao kraj i sada je svog bivšeg ljubavnika prozvala sebičnom muškom ‘sponzorušom’. Pre tri meseca Iris je potvrdila da je vezi došao kraj i da ga je izbacila iz kuće. Iako je bila oduševljena njegovim umećem u krevetu, u vezi im ipak nije bilo sve tako bajno pa se oglasila na Fejsbuku i objavila vest da su raskinuli.

– Želim da vam ispričam istinu o vezi između Mohameda i mene od dana kada mi je on prvi put poslao poruku pa sve do sada. Naime, 25. juna 2019. dobila sam poruku od Mohameda i postali smo prijatelji na Fejsbuku. Izgledao je kao dobar tip, a u to vreme se razvodio i iz tog braka ima četvero dece. Požalio mi se zbog cele situacije i ja sam mu bila rame za plakanje – osoba s kojom može da razgovara – napisala je Iris.

Poslao joj je svoje fotografije, a ona mu je rekla: ‘Uskoro ćeš pronaći nekog drugog, jednako zgodnog kao što si ti’. Nakon toga sam i ja njemu ispričala sve o sebi, tada sam imala 79 godina i dva odrasla sina. Njihovo dopisivanje se nastavilo i Iris je počela da shvata da je postao pun ljubavi, a 10. jula 2019. predložio joj je brak! Nikada nije vidio kako Iris izgleda i njena prva reakcija je bila ‘Ti si lud!’. Ali ljubavno “bombardovanje” se nastavilo i u novembru 2019. Iris je odletela u Kairo da bi ga upoznala.

– Ponela sam sa sobom nekoliko hiljada funti i platila sve njegove dugove. Bilo nam je prelepo i ostala sam mesec dana. Pokušali sm dao se venčamo, ali nismo imali ispravna dokumenta – kazala je.