“Dlake da nemaju funkciju, ne bi ni rasle… Zato se ja ne brijem dole” – Izjava manekenke napravila haos na internetu!

Iako se ženama godinama nameću standardi lepote u koje spada i telo bez dlačica, mnoge poznate ličnosti, uključujući i Madoninu ćerku Lurdes Leon, “neguju” dlake na različitim delovima tela. Shodno tome, mnoge žene danas polako izlaze iz zone komfora, te javno pokazuju kako njihovo telo izgleda sa dlačicama, ističući kako su dlačice prirodna stvar.

Jedna od njih je i manekenka Ejmi, koja je odlučila da brijač i sredstva za depilaciju ne koristi do daljeg, kada je u pitanju bikini zona, ali i pazusi. Ona na svom TikTok profilu redovno objavljuje videe u kojima ponosno pozira u bikiniju, ali umesto savršene linije, u fokusu je njen “žbun”.

“Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopšte ne bi rasle na našim telima”, poručila je Ejmi.

Inspirisane njenim stavom, mnoge žene su pohvalile manekenku jer je samouverena. Takođe, bilo je i muškaraca koji se slažu s tim da dlake uopšte ne moraju da budu gadne.

“Mislim da je to kul i seksi, iskreno”, “Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem”, “Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim”, “Ne treba da te bude sramota, samo neka raste”, “Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas”, samo su neki od komentara ispod njenih videa.

S druge strane, mnogi su se pitali da li se ikada obrije ili “ošiša” dole, i na koji način “neguje žbun”. Manekenka je otkrila i da šamponira, ali i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i nežne, kao i to da se povremeno obrije i oblikuje frizuru, u zavisnosti od prilike.