Ovo niko nije znao: Voja je prije Slobode bio u braku! Bivša žena sto puta bolja od Slobode, od ljepote dah staje (FOTO)

Kada se govori o glumcima i o glumačkoj sceni u Srbiji poznato je da tu ima mnogo talenata i dosta velikih glumačkih imena ali isto tako je poznato da iz toga je izašlo dosta glumačkih parova koji su poznati u javnosti. jedan od jako zanimljivih i po mnogo čemu najljepši glumački par jeste glumica Sloboda Mićalović i glumac VOjin Ćetković. Vojin je jako popularan i aktuelan bio i mnogo puta smo ga gledali u raznim serijama i filmovima dok njegova supruga spada u red najljepših zena u Srbiji.

Ono što rijetko ko zna jeste da je Vojin bio u braku sa Natašom Milovanović koji je nekada bila poznato TV lice na Trećem kanalu.

Dok Nataša je bila jako popularna kao voditeljica ipak je svoj zivot odvojila daleko od javnosti i svakako ni ti jedan medij nije propustio trenutak da govori o njoj i o njenim stavovima. Nataša je u to vrijeme bila udata za Vojina koji je tada važio za jednog jako popularnog glumca mlađe generacije.

 

Njihov brak je trajao nekoliko godina a nakon razvoda NAtaša se preselila za Pariz.