Nekada bila velika zvijezda na Balkana a sada se bori da preživi! Živi kao podstanar sa svojim mačkama! SJEKIRU nosila u torbu (FOTO)

Ona je nekada bila jako popularna pjevačica i dalje je jedna od živih legendi sa naših prostora. Ona u svojoj karijeri je imala mnogo hitova i dosta uspjepa ali u zadnje vrijeme je odlučila da bi bilo najbolje da se povuče sa svoje scene. ona je prije nekoliko godina zivjela kao podstanar u jednoj malenoj trošnoj kućici na Vračaru a tada je bila itjerena od strane gazde koji je rekao da ona mu dugo vremena nije plaćala kiriju. “Nemojte molim vas da me pitate za nju. Naravno da znam o kome se radi. Ja sam joj izdavao stan. Nisam imao nikako lijepo iskustvo sa njom kao podstanarkom. Nije mi plaćala kiriju mjesecima a imao sam zaista dosta problema sa njom. NA  kraju sam odlučio da je izbacim. Jer je veliki prevarant. ne želim da govorim o njoj, iznervirano je rekao.

Bebi Dol ima nekoliko mačaka o kojima vodi brigu a rekla je da joj muž čuva te mačke dok je ona u rijaltiiju Farma bila. Govorila je o novcu te je govorila da ima novca dovoljno za osnovne potrebe i da se trudi sačuvati svoj mir. “Zdravlje i mir su mi jako bitni. Želim imati lijep, miran zivot bez tenzija i trzavica. Nikome nikada nisam htjela zlo. A što se tiče novca to dodje i prođe. Nekada sam imala više a nnekada dosta manje.