Pogledajte kako živi najbogatija djevojčica na svijetu – Otišla je u penziju sa 12, putuje privatnim avionom?!

U dobi od dvanaest godina, Pixie Kurtis, mlada djevojka porijeklom iz Australije, postigla je impresivan pothvat stvaranja višemilijunskog posla kroz promociju i prodaju dodataka za kosu i igračaka. Međutim, nakon što su joj se ambicije ispunile, donijela je svjesnu odluku da se “umirovi” i prigrli svoje djetinjstvo u njegovom najčišćem obliku.

Njezin odabir da se bavi sportom i obrazovanjem doveo ju je do neumornog rada do kraja svoje 11. godine, žrtvujući bezbrižna iskustva djetinjstva u kojima su njezini vršnjaci mogli uživati.

U nedavnom intervjuu za The Sun, Pixie je otkrila da uživa u životu bez posla i da se prepušta svojoj ljubavi prema putovanjima, modi i kozmetičkim proizvodima. Nadobudna poduzetnica nedavno je posjetila Pariz i imala priliku upoznati ugledne ličnosti, a razveselila ju je susret s poznatom Annom Wintour.

Kako je to artikulirala, “brzi šoping” podrazumijeva kupnju finog nakita kod renomiranog luksuznog brenda Hermes, uživanje u veličanstvenom pogledu na Eiffelov toranj i uživanje u obroku sa svojim najdražima u legendarnom objektu poznatom kao “Ritz”. Prije odlaska u Pariz, Pixi je provela u Turskoj sa svojim najdražim društvom, oslanjajući se na njihov privatni zrakoplov da ih preveze na razne destinacije.