Porijeklom je iz Iraka, i za sebe kaže da je lijepa kao lutka – Mnogi se prestraše kada je sretnu na ulici!

Dalia Naem, tridesetogodišnja Irakljanka, zadobila je nadimak “Barbika iz Iraka” zbog svojih brojnih estetskih operacija kojima je težila postizanju savršenog izgleda ove ikonične lutke. Dosad je podvrgla sebi nevjerojatnih 43 operacije, trošeći pritom značajne svote novca. Ono što može biti još iznenađujuće je da Dalija nema namjeru stati.

Kao popularna voditeljica i glumica u Iraku, Dalija je stekla značajnu pozornost unutar svoje zemlje. Njezin Instagram profil prati gotovo milijun ljudi, a mnogi s nestrpljenjem i znatiželjom promatraju svaku novu estetsku korekciju kojoj se podvrgava. Do sada je operirala usne i povećala grudi, postupci koji su doprinijeli njezinom neobičnom izgledu i privukli brojne kritike.

Komentari poput “izgleda kao zombi” često se pojavljuju ispod njenih fotografija na društvenim mrežama. Unatoč ovakvim reakcijama, Dalija se ne obazire na kritike i nastavlja s ostvarivanjem svog osobnog estetskog puta.

U Iraku je stekla nadimak “predivno ružna,” koji je prihvaća s ponosom. Njezina hrabrost i samopouzdanje omogućavaju joj da ne obraća pažnju na osude drugih.

Trenutačno Dalija planira posjetiti novu kliniku u Austriji kako bi podvrgla sebi još jednu operaciju, čime će se još više približiti svojoj ideji savršenog izgleda – izgledu Barbie lutke. Njezina neumorna odlučnost i spremnost na korekcije predstavljaju primjer jedinstvenog pristupa estetskim operacijama u svijetu koji sve više teži idealima ljepote.