Poslednje proročanstvo Babe Vange: Nakon što je izgovorila ove riječi, desilo se nešto nevjerovatno o čemu se govori i dan danas (FOTO)

Mi smo sada u 21- vijeku kada je moderna tehnologija uznapredovala do te mjere i da se sada uveliko koristi i vještačka inteligencija a ima i veliki broj ljudi koji vjeruju u razne teorije kao i proročanstva pogotov dok je vladao aktuelni virus pa se sve to dijelilo i na društvenim mrežama.

 

Ali kada se govori o poznatim prorocima najpoznatiji u cijelom svijetu je bez sumnje Nostradamus koji je zivio u 16 vijeku i koji je svoje vizije zapisivao u nekim stihovima koji ni ti dan dansa nisu dešifrovani a poslije njega dolazi i slijepa bugarska proročica Baba Vanga to jeste Vangelia Pandeva za koju kazu da je predvidjela oba svjetska rata, kao i dolazak Hitlera na vlast, rušenje kula u New Yorku i dosta toga.

Ona je tvrdila da ima moć da vidi budućnost kao djevojčica od 12 godina kada je izgubila vid. Iako je ona umrla prije nekih 27 godina. ona je dala predviđanja za mnogo velikih događaja i sve do 5079. godine. Treba napomenuti da svoje vizije nije pisala i ne zna se ni tačno da li je istina to što je predvidila.