Nažalost greškom ljekara izgubila život: Majku naše poznate pjevačice ub ili ljekari! PRAZNINA i dalje boli, ništa nije isto bez nje! (FOTO)

Mnogi koji znaju Radu znaju da je ona jako mlada ostala bez majke te da nikada nije krila svoju tugu i da je to bol kkoja traje i godinama unazad. Ona je sa samo 19 godina ostala bez majke i nikada se nije mogla pomiriti sa činjenicom da žena koja joj je podarila život umrla u 37-oj godini. Za majku je jako vezana bila i svi kažu da je ljepotu ona naslijedila od nje . Kako je Mirjana izgledala u javnosti se saznalo kada je Rada objavila staru porodičnu sliku gdje se moze jasno vidjeti da je cijela porodica bila na okupu.

 

Mnogi su se u komentarima osvrnuli na ljepotu Radine majke a pjevčica je govorila o jako teškom periodu u njenom zivotu:

“Porodica je za mene sve na ovom svijetu. Jako sam vezana za oca i sestru i za njih bi uradila sve. KAda sam saznala da moja majka boluje od teške bolesti to je za mene jako težak period bio. Molila sam Boga da ozdravi da joj da snage i vjerovala sam da će uspjeti ali Bog je htio drugačije. Umrla je 2004 godine u zadnjih trenutcima sam bial uz nju. To su bolni trenutci i te slike mi nikada neće izaci iz gleve. Dan kada nas je majka napustila je najgori u mom životu bio.”

 

Istakla je da je njena majka umrla greškom ljekara. Imala je onaj tip koji je u 90 posto slučajeva izlječiv. KAda je njena majka imala 30 godina ljekari su na konziliju reki da neće da joj vade maternicu je rsu mislili da Radina majka hoce još da rađa te su je liječili na druge načine i tako ostavili bombu u njoj koja je pukla.