Poznata pjevačica iz Hrvatske ponizila Lepu Brenu – “Odrekla se svog naroda, i promijenila vjeru, ona je obična seljanka!”

Bivša hrvatska TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nedavno se oglasila na Instagramu kako bi izrazila zahvalnost bivšoj supruzi Luke Rajića, dizajnerici Borni Kotmarani (Kotromanić) poslala je poruku u kojoj je komentirala fotografiju na kojoj je s Lepom Brenom te iznijela niz uvreda na račun popularne srpske pjevačice.

U međuvremenu, Borna se sukobila s Vlatkom Pokos oko slučaja Nikolina Ristović-Viktor Ristović, oko kojeg se njih dvoje nisu složili te su izmijenili nekoliko psovki. Sada je Borna odlučila da na svom Instagram profilu objavi pomenuto pismo o Lepoj Breni.

“Oh, kakva seljanka! To ne pomaže u životu. Pa, gdje su najlonke? Šteta.” Pokos se osvrnula na fotografiju Lepe Brene i Borne. Borna je glazbenu zvijezdu pokušala zaštititi od uvreda.

“Za mene je ona zmaj dama koja je u svakom području svog života postigla više nego tamo gdje je počela”, odgovorila je prije nego što je Pokos žestoko izvrijeđala Lepu Brenu. “Da da. Cijena je visoka. Ona je još uvijek farmer i predala se zadnjim koljačima i ološu iz rata. Odustala je od svog naroda i obitelji i promijenila vjeru. Svaka čast. Ne sviđa mi se ta žena. Ali volim te i imaš toliko energije”, napisala je Pokos.

Lijepa Brena niže mnogo uspjeha, ali uvijek se sa sjetom prisjeća svog skromnog djetinjstva. Potječe iz velike i skladne obitelji, a roditelji su joj velika podrška. “Ta hijerarhija je nastala iz poštovanja prema mom ocu… Mama je uvijek bila stroža, često smo razgovarale i stalno mi je govorila da budem pametna i da ne radim gluposti.