Prije je bila jedna od najmoćnijih srpkinja – Nije imala nasljednike, a svi su se pitali kome će pripasti njeno bogatstvo!

Bozen Žumbor, renomirani proizvođač kozmetičkih proizvoda u Srbiji, bila je jedna od najbogatijih i najutjecajnijih žena u zemlji. Nažalost, preminula je prije više od deset godina nakon dugotrajne bolesti.

Budući da nema poznatih nasljednika, sudbina njezinog ogromnog bogatstva, procijenjenog na desetke milijuna dolara, ostaje misterij. Upitna je i tvrtka koju je vodila, a još se službeno ne govori tko će je preuzeti.

Njezina iznenadna smrt bila je šok za sve, a tvrtka je izjavila da će više informacija biti objavljeno u sljedećih nekoliko dana. Bozen nisu bile strane kontroverze, au jednom je trenutku njezin proizvod za mršavljenje, koji ju je doveo do slave, povučen zbog nedostataka.

Vrijeme je dijelila između Srbije i Nizozemske. Prema izvješćima, ne samo da je imala luksuzne nekretnine u Srbiji, već je Bozen posjedovao i nekretnine u Nizozemskoj. Njena imovina uključivala je prekrasne vile na Dedinju i pod Avalom.

Osim toga, bila je uključena u humanitarne napore, posvećujući znatnu količinu vremena pomaganju djeci bez roditelja, staračkim domovima i bolnicama. Dok je Bozen rođena u Hrvatskoj, svoje formativne godine provela je u Nizozemskoj. Nešto kasnije šuškalo se da su se Marinko Rokvić i Bozen zaljubili nakon što je on nastupio u kafani njezinih roditelja u Rotterdamu.

Mnogi njihovi poznanici očekivali su konačne zaruke para, jer se pričalo da je njihova ljubav jaka. No, dobro obaviješteni izvor otkrio je tada da je Marinko dok su bili u vezi dvije godine tvrdio da ne osjeća ništa prema njoj, iako ga Bozen iskreno voli.