Pročitajte poruke najvećih svjetskih proroka, i uvjerite se sami – Ovo je mračna istina koja nas čeka!

Ovo je godina u kojoj je počeo treći svjetski rat tvrde mnogi poznati proroci. Evo šta su o ratu islamista, kolonama izbjeglica koje nadiru u Evropu i pomenutom trećem svjetskom ratu govorili baba Vanga, Nostradamus i Tarabić.

Baba Vanga: Muslimani će vladati Evropom

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga. Predvidjela je da će 2010. godine početi Treći svjetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gdje će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svijetom. Baba Vanga je predvidjela da će 2020. Evropa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

Vanga je navela da će muslimani preživjele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista. Slijepa proročica je predvidjela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je u i 2014. “vidjela” tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća. Drugo “viđenje” odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije maja povesti visok čovjek koji dolazi iz inostranstva. I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidjela dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

Nostradamus: ISIL „treći antikrist“