Zgodni sveštenik zaluđivao vjernice – “Svi ćemo završiti u paklu zbog tebe, prolij na mene svoj blagoslov”!

Vijest o atraktivnom sluzi Božjem proširila se i van granica Perua, a portal Herald de Mexico proglasio ga je i najljepšim sveštenikom na svijetu

U svetištu Santuario del Senor de Luren u peruanskom gradu Ica iznenada je drastično porastao broja vjernika (tačnije vjernica). Međutim, tome nije uzrok niti neko novo ukazanje, niti čudesna izliječenja, već naočiti sveštenik zbog kojeg žene naprosto hrle na misu i nedjeljama i blagdanima, ali i svaki drugi dan.

Sveštenik Santiago, inače Argentinac, osim u svojoj župi, postao je veliki hit i na društvenim mrežama, jer žene snimaju zgodnog pastira Božjeg i njegove snimke objavljuju na TikToku, a povremeno ostavljaju i komentare koje bi neki mogli smatrati pomalo neprimjerenim.

“Bog nam šalje svoje anđele! Molim te, oče, prolij na mene svoj blagoslov!”, “Upravo sam shvatila da sam velika grešnica i da smjesta moram ići na ispovijed!”, “Mi ćemo sve završiti u paklu!”, samo su neki od komentara.

Vijest o atraktivnom sluzi Božjem proširila se i van granica Perua, a portal Herald de Mexico proglasio ga je i najljepšim sveštenikom na svijetu.

Slažete li se?

@roxyquispecruces

El padre del señor de luren de Ica

♬ sonido original – Roxy Quispe Cruces