Prvo dijete je dobila u 70. godini života – Pogledajte kako danas izgleda najstarija prvorotka na svijetu kojoj je život zadao pravi udarac!

Usred svijeta u kojem društvo često nameće svoja ograničenja i prepreke, priča o Rajo Devi Lohan transformirala se u izuzetnu ilustraciju hrabrosti i upornosti. Njezina odiseja od skromnog podrijetla u malenom selu u Indiji do postizanja statusa jedne od najdugovječnijih majki na svijetu, nakon što je rodila u poodmakloj dobi, pravi je poticaj da se suočimo s vlastitim kušnjama i slijedimo svoje težnje , bez obzira na situaciju.

Raja Devi Lohan postala je ikona ustrajnosti i optimizma zbog svoje odvažne odluke da izazove društvene norme i postane majka u poodmakloj dobi. Unatoč brojnim preprekama, uključujući niz liječničkih pregleda i terapija plodnosti, ostala je nepokolebljiva i odlučna u svom nastojanju.

Svojom nepokolebljivom ustrajnošću i hrabrošću ostvarila je svoju životnu želju da postane majka u dobi od 70 godina. Ovaj izvanredni čin ne samo da je srušio društvene predrasude, već je poslužio i kao izvor motivacije za bezbrojne druge koji su se suočavali sa sličnim preprekama.

Nakon rođenja njezine kćeri Naveen, selo u kojem je živjela obilježavalo je tu prigodu kao dan svečanosti. Njezin narativ, koji nije samo osobni trijumf, pretočio se u simbol optimizma i povjerenja u ostvarenje vlastitih težnji, bez obzira na godine i okolnosti.

Unatoč tome što je postala majka u poodmakloj dobi, Raja je uvjerena u budućnost svoje kćeri. Sigurna je da će Naveen biti okružena privrženošću i brigom, sa svojom drugom majkom Umi i ostalim članovima obitelji koji će se brinuti o njoj.