Snimala je gole žene skrivenom kamerom iz dvorišta – Stvar koju su one uradile je zgrozila sve gledaoce!

Medicinska sestra i ljubitelj prirode u Kanadi navodno je kamerom koju je postavila blizu svoje kuće snimila neobičan prizor za koji je izjavila da je izgledao kao “dvije vještice koje obavljaju ritual jedenja lešine”.

“Ne znam šta je bilo s tim”, rekla je Korinea Stanhop (36) iz Pauel Rivera za “Kennedy News” i dodala:

“Stvarno nas je izbezumilo, to nije nešto što se viđa svaki dan”.

Nakon što je naišla na lešinu jelena u vrtu na svom imanju, Stanhop je rekla da je postavila kameru da nadzire sve životinje koje bi se mogle zainteresovati za mrtvog jelena.

“Ja i moj djed postavili smo kameru za praćenje kako bismo provjerili možemo li vidjeti životinje, i tako smo na kameri ulovili risa, što je bilo prilično kul”, rekla je, dodajući da je njen 76-godišnji djed Bob bio užasnut kada je pogledao snimak i vidio nešto što je izgledalo kao oskudno obučene žene kako tokom noći žvaču lešinu.

“Došla sam sljedeći dan i djed je rekao da ima gole ljude na kameri, a ja sam rekla: ‘Ne, nemaš. Se*eš.‘ Pa mi je onda pokazao i imala sam šta da vidim”, rekla je.

Primijetila je da su se pojavile oko 10 minuta nakon zalaska sunca, izgledale su ‘raščupano‘ i činilo se kao da su nosile perike.