Šokantna priča – Napravio mi je djete nazor

Danas vam donosimo još jednu šokantnu i dramatičnu priču sa estrade. Ljiljana Jevremović je vrlo vjerovatno samo ime koje vam i ne znači puno. Naime ona je nekada bila ljubavnica popularnog Dragana Kojića Kebe. Ta žena rtenutno ima kćerku Inu, za koju tvrdi da je vanbračno dijete pjevača Dragana Kojića Kebe.

Prisjeća se svoje veze sa njim i nama u nastavku teksta otkriva čitavu priču. Iz svoje prošlosti i intimnog života nama otkriva svoje privatne detalje. Odma na početku je izjavila kako želi da podjeli ov priču ali njezina kćerka ne želi ništa da ima sa tim spoznajama. Drugim riječima ništ ane želi da ima u vezi sa svojim biološkim ocem. Ljiljana je ostavljena kao samohrani roditelj nakon rođenja njene kćerke.

Dragan Kojić Keba je odbio priznati da je Ina njegova kćerka. Čak ni prezime nije promijenila u revoltu prema ocu koji ih je napustio nekada davno. Pored ovih informacija, otkriva kakav je Keba kao čovjek bio u privatnom životu. Kaže kako je njegovo ponašanje bilo kao neke cicije te da su uvijek pazili na potrošnju osnovnih stvari.

Što se tiče same trudnopće sa Inom, Dragan Kojić je navodno bacio prezervative kroz prozor i izjavio kako će da napravi djete Ljiljani.

One thought on “Šokantna priča – Napravio mi je djete nazor

  1. Pingback: 2gauntlet

Comments are closed.