Stric Indire Radić otkrio istinu o njenoj rodnoj kući – Sve je napušteno, nikada se ne javlja!

Indira Radić, popularna pjevačica, rođena je u malom mjestu Dragalovci u blizini Doboja u Bosni i Hercegovini.

Tamo je provela svoje djetinjstvo i adolescentne godine sa svojim roditeljima. Nakon što je završila srednju medicinsku školu, preselila se u Zagreb i započela karijeru u medicinskom sektoru.

Unatoč svom uspjehu i popularnosti, Indira je redovito posjećivala svoje roditelje u Dragalovcima, čak i kad je postala poznata. No, posljednjih deset godina nije posjećivala Dragalovce, otkako je njen otac Živko preminuo.

Rodna kuća popularne pjevačice Indire Radić nalazi se u selu Dragalovci, nedaleko od Doboja u Bosni i Hercegovini. Kuća koja je obilježila njen rani život sada je napuštena i prodaje se.

Stric pjevačice, Novak Subotić, otkrio je da je Indira pokušavala prodati kuću nakon što je njen otac preminuo, ali da joj to nije uspjelo jer cijena nije privlačila kupce.Njen stric, Novak Subotić, koji je obitelji poklonio zemljište za izgradnju kuće u središtu sela, iznio je svoje osjećaje.

On je izrazio da nema kontakt s Indirom već gotovo deset godina i da je primijetio kako se ona više ne naziva Radić, već Subotić, što ukazuje na promjenu u njenom identitetu nakon što je napustila mjesto rođenja.