Supruga mu je odsjekla pol#i organ, i bacila ga kroz prozor – Trideset godina poslije, odlučio je priznati istinu o toj kobnoj noći!

Bio je to zločin zbog kojeg su svi diljem planeta ostali bez teksta, što je dovelo do toga da je bivši klupski izbacivač John Wayne Bobbitt postao poznato ime.

Te kobne noći, 23. lipnja 1993. godine, prije 30 godina, probudio se i otkrio kako mu sadašnja supruga Lorena reže penis oštricom dužinom od 20 centimetara.

Zatim je otišla iz njihovog stana u Manassasu, Virginia, i odvezla se, bacivši odrezani penis svog supružnika u tlo uz cestu. Nakon toga je stala, obavijestila je policiju i objasnila što je postigla.

Nakon temeljite pretrage, policajci su locirali Johnov organ, stavili su ga na led u hrenovku “Big Bite” iz obližnje trgovine 7-Eleven i hitno su ga odvezli u bolnicu, gdje je ponovno pričvršćen u tešku operaciju koja je trajala 9,5 sati. uključujući urologiju i plastičnu kirurgiju.

On danas živi sam, vozi se u svom akmperu i putuje širom zemlje.

Cijenim svoj posao jer vidim ljepotu naše zemlje. Moje vozilo je meni sve u životu. Ima dva kreveta i ormar, pa je sličan malom kamperu. Psi se smjeste u stražnjem dijelu kreveta, a ja ću povremeno stati da ih pomazim.