Svatovi počeli bježati glavom bez obzira – Na svadbi se sručilo nešto zastrašujuće, bilo je doista ogromno!

U mnogim svjetskim kulturama, voda ima jako veliko značenje. Ona predstavlja život, vitalnost, sudbinu i mnoge druge stvari, a svi vole da je vide pa stoga grade bazene, fontane, slapove i drugi vid dekoracija s vodom. Međutim, često zaboravljamo koliko je opasna i moćna ta voda kojoj se stalno divimo.

Okeani znaju da budu jako nemilosrdni kad su oluje u pitanju, a mnogi razvijeni ljudski brodovi su žrtve raznih mora u svijetu.

Mora i okeani su čak dom mnogim lijepim ali i opasnim ribama i drugim morskim životinjama koje je teško vidjeti, pa stoga predstavlja misteriozan teren kupačima i mornarima.

Danas vam donosimo vijest sa Havaja gdje je okean pokazao svoju razornu moć tako što je zamalo pretvorio vjenčanje kraj mora u totalnu noćnu moru za sve prisutne.

Naime, u jednom klubu kraj mora, gosti vjenčanja su gledali formiranje vala u daljini i divili mu se dok nije došao preblizu.

Ljudi su na vrijeme pobjegli i jedina šteta koja je učinjena je materijalna – svi su komentarisali kako je val uništio svadbenu tortu. Ta je svadba ipak prošla bez tragedije, a stručnjaci su rekli da je ovaj val bio posve neočekivan i da se radi o talasu koji je zalutao.