Udala sam se za ljubav svog života, a onda sam ugledala njegovog sina – Pogledajte šta ona sada radi zbog mlađanog izabranika!

“Starost je samo broj” je izreka koja se često ponavlja i ispostavilo se da u njoj možda ima istine. Ljubav je intenzivna emocija koju je teško kontrolisati i koja uzrokuje da se pojedinac ponaša na način koji drugi mogu smatrati nerazumnim.

Ovaj članak donosi priče iz Rusije o Marini Barmaševi i njenom romantičnom putovanju. Marinina priča je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su kritizirali njezine postupke, ispod je sažetak njene priče.

Priča se uglavnom vrti oko njenog romantičnog života, jer se našla u braku s muškarcem s kojim je izlazila više od šest mjeseci. Međutim, zaplet se zgušnjava kada ona priča da je prvi put srela njegovog 16-godišnjeg sina.

Nakon što ga je upoznala, bila je potpuno opčinjena njegovim imidžom i ponašanjem, jer je u njoj izazivao niz emocija i vodio je putem ljubavi.

Nažalost, veza je dovela do neugodnih i dramatičnih situacija. Njen muž nije mogao da predvidi ovakav ishod, a otkriće deteta označilo je kraj njihovog braka.

Trebalo mu je vremena da shvati šta se dešava, a isprva nije bilo znakova da bi njegova žena bila voljna da se upusti u tako tabu stvar.

Međutim, bila je svjesna svog ponašanja i slala je suptilne nagoveštaje tokom sastanka za ručak kako bi ga ohrabrila da napravi prvi korak. Kada je konačno shvatio njene namere, njen muž je bio zatečen njenim ponašanjem.