Vangino proročanstvo za 2023. godinu – Do OVOG predviđanja imamo svega još 16 dana?!

Baba Vanga, poznata bugarska proročica, tvrdila je da ima vizije budućnosti sve do 5079. godine, kada je prorekla smak svijeta.

Vjeruje se i da je predvidjela značajne događaje kao što su smrt princeze Dajane, Hitlera i Staljina, kao i raspad SSSR-a i tragični napad na njujorški tržni centar. Nažalost, njena predviđanja za 2023. godinu nisu optimistična. Prema Babi Vangi, Zemljina orbita će doživjeti transformaciju s nepoznatim specifičnostima.

Očekuje se da će ova promjena, ako do nje dođe, imati katastrofalne posljedice, kao što je narušavanje ravnoteže planete i izazivanje neželjenih pomaka klime i nivoa mora. Posljedice bi mogle biti strašne, uključujući široko rasprostranjeno otapanje glečera, porast nivoa mora i globalnu krizu koja će se nositi s naglim promjenama.

Ukoliko bi se planeta nastavila udaljavati od Sunca, to bi rezultiralo novim nizom katastrofalnih posljedica za život na Zemlji, kao što je ledeno doba sa produženim periodima tame. Proročica je predvidjela da će se “velika zemlja” baviti istraživanjem biološkog oružja na ljudima, što će dovesti do smrti hiljada ljudi.

Iako Konvencija Ujedinjenih nacija o biološkom oružju zabranjuje takve eksperimente, postoje sumnje da nekoliko zemalja tajno provodi razvoj biološkog oružja. Konačno, detonacija nuklearnog uređaja imala bi razorne posljedice po okoliš i njegove stanovnike.