Doktor podijelio fotografije prije i poslije operacije pacijentice – Ljudi su u nevjerici, izgleda kao sopstvena kćerka!

Trendovi su takvi da se operacijama ne podvrgavamo samo zbog određenih nedostataka ili deformiteta, danas to radimo zbog jednostavnih kozmetičkih poboljšanja ali i zbog potpunih transformacijskih postupaka.

Fotografije ove žene prije i poslije plastičnih operacija postale su viralne na TikToku i Instagramu. Gospođa Dilek imala je transformaciju koja je trajala dvije godine a koja je uključivala operacije rinoplastike, face liftinga i blefaroplastike.

Korisnici društvenih mreža požurili su s komentarima kako bi podijelili svoju nevjericu, a jedna osoba je napisala: “To su mama i kćerka, nema šanse da je to ona.”

Drugi je komentarisao: “Kako je ovo moguće? Nos se potpuno promijenio. To su različite osobe”. ”Zbog čega sve žele izgledati kao Kardashians sestre?”, komentarisao je jedan od pratilaca.

Dr.May na društvenim mrežama ima gotovo pola miliona pratilaca, a pacijenti mu dolaze iz cijelog svijeta. Fotografije rezultata njegovih operacija redovno skupljaju hiljade lajkova.