Vjenčanica Verice Šerifović stara skoro 20 godina, a i dan danas iznenađuje žene – Na drugoj svadbi je pjevala Marija!

Malo ko zna da je majka pop pjevačice Marije Šerifović, Verica, koja je također bila pjevačica ali narodne muzike, nakon razvoda od Marijinog oca Rajka sklopila još jedan brak.

Opisani događaji zbili su se tijekom ljeta 2004. godine. U to vrijeme pojavila se značajna osoba u njezinu životu, glazbenik Miodrag Mića Nikolić. Bili su u ljubavnoj vezi dulje vrijeme.

Njihovo vjenčanje održalo se u prigodi velikog crkvenog blagdana Svetog Ilije. Svečanost je najprije održana u samostanu Vavedenje, nakon čega je uslijedio službeni upis kod matičara. Zanimljivo je da se pjevačica ovom prilikom odlučila prezvati Nikolić.

Svadbenom slavlju u popularnom restoranu “Jezero” prisustvovalo je oko četiri stotine uzvanika. Događaju su prisustvovala i neka od najpoznatijih imena folk scene poput Usnije Redžepove, Goce Božinovske, Zorice Brunclik, Kemiša, Džeja, Kebe, Seke Aleksić i Cuneta Gojkovića.

Unatoč tome što su angažirali glazbenike da zabavljaju goste, mnogi od njih preuzeli su na sebe da Vericu i Miću počaste pjesmom. Među onima koji su nastupili bila je Marija Šerifović, koja je tada tek bila na početku svoje glazbene karijere. Na zahtjev Šabana Šaulića otpjevala je “Ne dam bolu da me slomi”.

Verica je ispričala da je Marija najzaslužnija što je vjenčanicu odjenula, iako to u početku nije planirala. Nakon vjenčanja, par je umjesto tradicionalnog medenog mjeseca odlučio prisustvovati unaprijed dogovorenom nastupu, rezerviravši svoj medeni mjesec za kasnije.