Za 11 dana u Grčkoj smo potrošili samo 10 eura – Nikada nam nije trebalo više za ljetovanje, ovo godinama radimo!

Žena iz Srbije podijelila je svoje iskustvo kada je ljeto provela s malim budžetom, ostavivši mnoge zadivljene njenom snalažljivošću i kreativnošću.

Njena priča služi kao inspiracija za one koji žele da provedu ispunjeno ljeto bez gubljenja novca.

Kako ljetna sezona počinje punom snagom, vidljivo je iz oduševljenih primjedbi strastvenih turista da se Grčka ove godine pokazuje kao izuzetno primamljiva destinacija. Ipak, kada su u pitanju financijska pitanja, postoji značajna razlika u pogledu onoga što se smatra razumnim izdacima za različite pojedince.

To je navelo člana zajednice “Grčka život” da postavi pitanje koje izaziva razmišljanje – može li se sa samo 10 eura snaći cijeli dan? Iznenađujući, brojni pojedinci su odgovorili potvrdno, nudeći svoje uvide i iskustva o ovoj intrigantnoj temi.

Naravno da može. Ponesi malo od kuće, napuni frižider, kupi malo na pijacama, neki dan na ležaljkama, ne svaki, neki dan giros, može sladoled svaki dan, dovoljno je ako znaš da uživaš u moru, suncu iu hladu.

Ako vas ima više, kao u mojoj obitelji, nas petoro, u prosjeku je dovoljno 10 eura po osobi, odnosno 50 eura dnevno je sasvim dovoljno – napisao je jedan korisnik.