Znamo je po pjesmi “Bunda od nerca” a onda nestala sa scene odjednom! IZBOLIČENA danas, ne liči na sebe a evo gdje bude! ŠOKIRAT će te se kada je vidite

Svi mi znamo da neke pjevačice su usjele da steknu svoj veliki uspjeh i onda odjednom bez ikakvog obavještanja odluče se da se povuku sa javne scene. Mi danas govorimo o jednoj takvi koja je porepoznatljiva po pjesmi “bunda od nerca” a svi ste odmah znali da se ovdje radi o Tini.

Ona je neko ko je uspjela da sredi i postigne tokom svoje karijere zaista veliku popularnost i onda na samom vrhuncu se povlači. Dugo vremena nije izbacila ni ti jednu pjesmu a kako je i sama rekla trudi se što manje da skreće pažnju na sebe.
Za medije je rekla da nije nikada jednostavno kada je neko popularan jer tada svi gledaju u tebe i svaki tvoj korak se prati i mediji samo gvore o njoj. KAda su ljudi vidjeli u kakvom luksuzu ona živi svi su se šokirali i pogledajte sada vi kako to izgleda samo mali dio njenog doma.

Jer je ona sama podijelila sa svima svoju sliku.

 

Svi su imali riječi hvale za nju, ona je ljudima ostala u jako dobrom sjećanju sudeći po komentarima. Koje je vaše mišljenje o njoj kao pjevačici?

Za nju su uvijek svi imali samo lijepi riječi i svi jedva čekaju dan kada ce ona ponovo da se vrati na estradu.