Kćerke Saše Matića konačno su u javnosti: Aleksandra i Tara su sada prave ljepotice a pogledajte vi na koga one liče! PONOS RODITELJA (FOTO)

Kada se govori o Saši Matiću jasno je svima da je on napravio nedavno poseban koncert u Beogradskoj Areni koja je za kratko vrijeme se napunila do samog vrhu. Na koncertu su odmah bili nejgova supruga i njegove dvije kćerki Tara i Aleksandra koje su sada odrasle djevojke. pojavile su se u istom stajlingu džins i kožne jakne. Saša je porodični čovjek a skoro pa svaki put kada se oglašava u mediji navodi da mu je jako teško kada ide raditi da je odustan od supruge i kćerki.

Svako svoju djecu odgaja onako kako misli i kako vjeruje da treba. Ja sam ponosan kako smo supruga i ja odgojili našu djecu jer danas ih gledam i osjećam veliku sreću. Izrasle su pravu i vrijednu osobu. Jako su talentovane i muzikalne ali ne bi volio da odluče se za ovaj put. Mnogo je ovo teško i naporno ali svakako one biraju same sta zele.

Onda su se pojavile neke informacija da je sa rođenim bratomu svađi je r je on u Beču a Saša je u Beogradu. Ali on je rekao da naravno ovo nije tačno. “Naš posao je takav da se mnogo putuje i rijetko je kada ko kod kuće. Ali kada smo kod kuće onda smo posvećeni porodici. To su trenutci jako posebni i dragocjeni za mene.