20 godina sam napunila i rasturila sam jedan brak: Kćer mog ljubavnika ima 5 godina- Udala sam se za njega (47) jer ima mnogo novca a radi mene sve je ostavio (FOTO)

Jasno je svima sada da ima jedna priča koja je privukla mnogo pažnje velikog broja narodnih masa. Naime danas mi govorimo o jednoj djevojci koja ima 20 godina i koja je za tako malo godina uspjela da rasturi jedan brak. Ona se tako bez blama i srama hvalila na društvenim mrežama ali tada je dobial veliki broj osuda. Ona je rekla da čovjek ima i kćerku od 5 godina ali da joj to ne smeta i nikada nije.

Ali ona je odlučila da sve svoje postupke opravda sa tim da potiče iz jako siromašne porodice, da je otac i majka siromašni i da je on imao dosta novca pa joj je davao pare a njena porodica od tog trenutka počinje bolje i lakše da živi. Rekla je da nju niko ne moze i ne treba da osudi jer je imala samo jedan cilj a to je pomoć porodici.

Drugi su dole govorili da ona uništava jednu porodocu jer očigledno nije mislila na taj način. neki su govorili da je jako mlada i pripisivali tome a drugi su govorili da će ona jednostavno sa godinama da shvati kakve je to greške napravila. Koje je vaše mišljenje povodom svega ovoga da li je ured upostupak ove djevojke!