Neda Ukraden bez srama pojavila se na nudističnoj plaži kao od majke rođena! OČI svima letjele samo dole, svi su se zaledili (FOTO)

Neda Ukraden je nko ko ide prema sedmoj deceniji i nedavno je proslavila svoj 70-ti rođendan. Iako je dosta starija niko ne bi rekao kada bi pogledao njeno tijelo. Toliko puta su govorili da ona ima dosta manje godina nego što se zna a ona je jako ponosna na sebe i sve sto je uspjela do sada.

Jako često smo imali priliku da vidimo kako ona izgleda dosta bolje i atraktivnije od svojih kolegica ali i kada se bolje pogleda jasno je svima da izgleda i mlađe. Ali sada moramo da kažemo neke stvari koje jako ljute njene kolegice i kolege. To je situacija kada se ona pojavi obučena ali ne u skladu sa svojim godinama pa su mnogi govorili da zaista u nekim stvarima jako pretjera.

Svi njeni fanovi su se šokirali kada su vidjeli da je Neda sada objavila jako golišavu sliku sa plaše i sve je to od prošle godine. Ona je tip osobe koja jako voli da je na odmoru, da puni baterije na moru ali jednostavno tip koji ne može da odoli da se slika i sve to podijeli sa svojim prijateljima i pratiteljima.

Ova  zadnja slika koja se pojavila je sev iznenadila. Moramo da kažemo da ona za svoje godine ima super tijelo i da na sve načine uspije i da sakrije sve nepravilnosti koje ima. Nakon što se slika ova pojbavila dobila je mnogo komplimenata i eki su govorili da je ovo jako vulgarno jer je ipak baka.