NEVJEROVATNO OTKRIĆE – POGLEDAJTE ŠTA PIŠE U RODNOM LISTU ŽIKE JAKŠIĆA

Jedno od najpoznatijih lica sa područja Balkana je lice Žike Jakšića. Naime njegova slava potiče od emisija koje je vodio tokom godina na području Balkana. Jedna od najpoznatijih je Zvezde Granda koju vodi čak od 2003. godine pa sve do danas. Nikad nije kasno je još jenda od poznatijih emisija u kojima je Žika Jakšić itekako aktivan. Obije ove emisije su skoro podjednake u brojkama pregleda te u samoj popularnosti.

Žika Jakšić je poznat po svome izuzetno izraženom šarmu i karizmom te svojim lijepim ponašanjem zna ulješati ove emisije i pridonosi samoj atmosferi takmičenja. Sam se bacio na ovakve projekte jer zna prepoznati talenat i ima oko za kvalitet, u ovom slučaju uho. U nastavku ćemo vam detaljnije pisati o tačnoj temi ovoč članka.

Mnogi ne znaju uopšte ko je Žika Jakšić. Njegovo pravo ime je Saša, dok je Žika nadimak koji je dobio u mladosti. U rodnom listu Žike Jakšića se može pronaći ovaj dokaz, a razlog zašto je svo ovo vrijeme krio svoje pravo ime nije poznato. Ne možemo reći da je on loš čovjek tako da je odgovor na prethodno pitanje sigurno privatnog razloga ove ikone estrade