Beogradska svadba ostavila region bez teksta – Gosti ostali do jutra, a sačekao ih je hladan tuš?!

Danas vam donosimo jedno neobično iskustvo žne koja je bila gost na jednoj svadbi. Kada je Marijana dobila poziv da dođe na vjenčanje svoje poznanice u Beogradu, nije mogla ni naslutiti kako će se sve završiti. Nakon što je primila pozivnicu za vjenčanje, njezina odlučnost da doraste toj prigodi bila je nepokolebljiva.

Budući da je nevjesta živjela raskalašeno, dugo je razmišljala o najprikladnijem daru koji će pokloniti mladencima. Također je vrlo pažljivo odabrala odgovarajuću odjeću koja bi bila u skladu s očekivanjima društva tako visoke klase, a da pritom izbjegne svaku mogućnost posramljenja.

Imajući prosječno plaćen posao, svjesno je nastojala uštedjeti nekoliko mjeseci prije vjenčanja. Na dan vjenčanja okitila se novom haljinom, ponijela raskošan poklon i zaputila se u ugledni klub u gradu gdje se održavala zabava.

Pri ulasku prvotno iznenađenje bilo je neočekivano. Mlada žena ih je pozdravila i uputila do njihovog stola i kaputa. Iako tipično, Marijana je ostala zatečena kada joj je dežurni tražio 200 dinara za ostavljanje jakne.

Marijana je izrazila uvjerenje da noćni klubovi naplaćuju skladištenje garderobe, ali još nije čula da to rade i vjenčanja. Ipak, ona je slegnula ramenima, spremna bez problema platiti tih 200 dinara. Međutim, priznala je da ovo nije idealan scenarij za mladence i nagađala da je to možda bio zahtjev od strane bara.