Vesna je poslije 8 sinova rodila kćerku – Tvrdi kak oje najteže čuvati jedno dijete!

Iako su rodom iz Medveđe, Milićevići već dugo žive u Italiji, te su tamo i rođena sva deca: Luka, Stefan, Đorđe, Aleksa, Nikola, Dušan, Petar, Pavle i na kraju mala Mila Iako je svi prijatelji nazivaju “supermamom” i “majkom 9 Jugovića”, Vesna Milićević je skromna, te sebe ne smatra heroinom, već blagoslovenom ženom.

Nedavno je njen, svet njenog supruga Slobodana i cele njihove porodice, postao potpuno drugačiji – posle 8 sinova Vesna je rodila ćerkicu Milu, svoje deveto dete. Ova velika porodica ne može biti srećnija jer je dobila još jednog člana, a prinovi se najviše raduju dečaci.

– 12. septembra stigla nam je Mila, sačinjena od 3.500 grama i 52 centimentra čiste ljubavi. Mila i ja smo dobro i danas idemo kući. Braća su sa nestrpljenjem čekala Milino rođenje, verujte, njihova reakcija kada su je ugledali prvi put se ne može opisati rečima. Pogledi su bili prepuni topline i ljubavi – opisuje ponosna majka.

Iako bi mnogi roditelji devetoro dece smatrali ogromnim, a možda i nedostižnim izazovom, Vesna tvrdi da ne postoje mane velike porodice, već samo prednosti. Ipak, pojašnjava da je potrebna organizacija, razumevanje i određivanje prioriteta.