Da li ste znali koje je pravo ime Ace Pejovića? Sve je šokirao je rovo nije znala ni njegova najbolja prijateljica! (FOTO)

Jasno je da 15 godina na estradi je on jedno jako veliko ime. Njega svi vole i njegove pjesme su rado slušane svugdje. Njegovo ime je Aco Pejović.

On je pjevač koji ima mnogo fanova širom cijelog region i uvijek je rado viđen u svim gradovima po cijelom Balkanu i zaista draga osoba.

Ono što je zanimljivo i svima će biti čudno kada čujete jeste da njegovo pravo ime nije znalla ni ti njegova najbolja prijateljica Vesna Milanović i zaista se iznenadila kada je čula sve ovo. Dok je bio gost u emisiji iznio je neke detalje koje rijetko ko zna a to da je njegovo pravo ime Aleksandar ali da ga niko nikada osim njegove majke nije tako zvao.

Njegova najbolja dugogodišnja prijateljica Vesna Milanović se šokirala kada je saznala za njegovo pravo ime pa je u jednom trenzutku rekla da bi i um rla ali ne bi  znala da se on zove Aleksandar.

Aca Pejović je držao koncert  u Tuzli u dvorani Mejdan gdje je bilo preko 8 hiljada ljudi i zaista je spektakularno sve bilo.