Konačno Sneki pronašla čovjeka svog života! Udaje se a oči će vam stati kada vidite ko je mladoženja! ZAŠTO je toliko godina ga krila i niko ga nije vidio (FOTO)

Njeno ime je Snežana Babić a svi je dobro znaju kao Sneki je jedna od naših najljepših i najzgodnijih žena koja se pojavila na estradi. Svi kada se psomene njeno ime sjete se njenih nogu koje su se pojavile početkom 80-tih godina i tada je bila u top pet pjevačica koje su pjevale narodne pjesme. Ona je radi svog izgleda koji je zaista zanosan bio imala mnogo udvarača ali ona bira duplo starijeg Milana Babića.

Ali onog trenutka kada se brak završava Sneki se povukla sa scene i odlučila da posveti samo sebi. onda se odjednom i pojavila na jednom eventu gdje se održavala promocija vjenačnica da bi ona pomogla svojoj priajteljii Milki Radulović koja je iz Beograda. Sneki je tu bila u ulozi mlade a mladoženja je u tom trenutku mladoženja njen je bio pjevač Nigor koji je iz Crne Gore!

KAda su je novinari pitali da li se ovdje radi o nekom znaku ili se to mozda i sprema drugi brak ona je odgovorila:

“Imam iza sebe jedan brak pa tako nikada ne reci nikada. Ja sam sada u zrelim godianam i sada znam tačno šta želim a šta ne. Želim da imam zivot koji je okružen dobrim ljudima i pozitivnom energijom i tako da budem sretna.