Dajte mi 100.000 eura pa ću da pristanem: Lepa Lukić traži velike novca a evo o čemu se radi! NIKAD joj neće biti malo (FOTO)

Kada se govori o Lepoj Lukić ona je poznata pjevačica koja zaista mnogo voli kocku te i tako mnogo novca troši na te stvari iako o tome nikada javno nije govorila. KAda se uzme u obzir da ona ima tri penzije a jedna od njih je i kanadska o pokojnog supruga nas i ne čudi što ona malo po malo ulazi u neki rijaliti program da bi  zaradila još novca to jeste da bi se izvukla iz svih dugova.

Bilo je prelijepo u Kanadi,  ja sam tamo pjevala pet vikenda i zaista je bilo fantazija, Ne pada meni to teško jer je moj organizam navikao na taj način rada. Letila sam i do 12 sati i tako da ništa novo to nije. Kada i Srbija su razlika 6 sati i mnogo ljuidi ne mogu sebi da dođu a meni nije teško to palo.

Kada su je novinari upitali da li istina da ona najviše novca troši na kocku ona je rekla da to nije istina i da novac troši najviše na odjeću.

“Kada sam tek krenula da pjevam bila sam željna svega jer sam poticala iz jako siromašne porodice. U to vrijeme nisam imala ni za čarape a kamoli za haljine. Kada sam postala zvezda u Beču gdje sam i radila kupovala sam i trošila sve na garderobu.

Na kraju se osvrnula na to bi trebala da napiše knjigu o sebi jer je to postao jako veliki trend. Ona kaže:

“Za 100.000 eura bi ja dozvolila da se o meni piše knjiga. Bilo bi to mnogo jako i imam nešto svašta da kažem o svom životu. Imala sam dosta ponuda o tome.”