Milena Ćeranić više bolest ne može sakriti! Podočnjaci je izdaju, spavanje na minimum! POGLEDAJTE kako sada izgleda nekada najatraktivnija pjevačica (FOTO)

U Srbiji je sada tako da na našoj sceni ima veliki broj pjevača i pjevačica koji u većini slučajeva rade na tome da prave svoje karijere i ako se desi da izbace neke hit jako brzo padnu u neki zaborav radi popularnosti koja im opadne.

Milena Ćeranić je pjevačica koju smo mogli da gledamo u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i nekoliko godina je harala scenom i tada su je smatrali jako lijepom i atraktivnom pjevačicom. Njen privatni život je bio u samoj žiži javnosti i posebno je praćena radi svoje veze sa kolegom Nemanjom sa kojim je bila i učesnica nekog rijaliti i radi toga je stiglo i razilaženja.

Ona nikada nije govorila javno o svom zivotu i nakon raskida posvetila se samo sebi i svojoj karijeri a to je bio jedan jako težak period jer je obolila a o tome se niej govorilo. ona je bolovala od anoreksije gdje je imala 43 kg i radi toga je smršala do kostiju.

Zatim je mnogo govorila o tome koliko je to ostavilo na nju traga i psoljedica pa je radila i sa psihologom i nadala se da će sve na bolje izaći.