Greškom je sahranjena živa – Mještani upozoravali porodicu kako su čuli vrištanje iz groba!

Žena iz Brazila greškom je sahranjena živa i narednih 11 dana pokušavala je da izađe iz sanduka!

Rosangela Almeida dos Santos (37) danima je očajnički vrištala dok je pokušavala da se oslobodi. Detalji jezivog slučaja koji se dogodio u jednom gradiću na istoku zemlje 2018. godine i danas lede krv u žilama.

Na uznemirujućem snimku vidi se komešanje meštana koji su na lokalnom groblju izvadili teški kovčeg i skinuli poklopac. Čuje se da pojedini traže da neko pozovu hitnu pomoć dok jedan od meštana dodiruje ženina stopala i komentariše da su topla.

Rosangela je prebačena u bolnicu, međutim, proglašena je mrtvom i sutradan ponovo sahranjena.

Meštani koji žive u blizini groblja prethodno su 11 dana nakon što je Rosangela ispraćena na počinak upozoravali porodicu da su čuli vriske i udarce koji su dolazili iz grobnice.

Telo nesrećne žene bilo je i dalje toplo i okrenuto u drugačiji položaj od onog u kome je stavljeno u kovčeg. Imala je povrede na šakama i čelu koje je verovatno zadobila dok se borila da izađe iz kovčega. Vata koja joj se nalazila u ušima i nozdrvama takođe je ispala.

– Ekseri oko bočnih strana poklopca kovčega bili su gurnuti nagore, a iznutra je bilo ogrebotina i krvi – ispričao je tada jedan očevidac.