Govorila samo o ljubavi prema Šabanu, povukla se i potonula nakon njegove smrte a ONDA se udala! POGLEDAJTE kako danas izgleda (FOTO)

Šaban Šaulić je naš poznati legendarni pjeva narodne muzike i oduvijek je bio svima drag i omiljeni i on je neko ko se mogao uvijek pohvaliti sa svojom karijerom i radi toga je uvijek tema broj jedan u medijima ali naravno da javnost više nije zainteresovana za njegov privatni život a posebno nakon navoda koji su se pojavili da on ima ljubavnicu koja je dosta mlađa od njega.

Mi ovdje govorimo o Ivoni Negovanović koju svi znaju kao Cucu a ona se jedno vrijeme pojavljivala i u Zvezdama Granda dok je i pokojni Šaban tada bio dio takmičenja a onda su počele kružiti priče da je ona njegova ljubavnica. Novinari su pomnog pratili cijelu situaciju pa smo svakako mogli u medijima da govorimo i slušamo o ovoj temi. Najznimljivije od ovoga svega jeste da je ona 2016 godine rekla da je ona ponosna jer je njegova ljubavnica. Cuca se nekoliko godina jako rijetko pojavljuje a nakon što nas je Šaaban napustio iznijela je svima koliko joj je teško bilo i koliko je potresla smrt.

Nakon svega ona je nastavila svoj zivot i ona je danas udata žena koja ima svoju porodicu a odlučila je da se povuče iz javnog zuvita. Prije dvije godine se udala i sve je to obavila privatno bez javnosti a samo na dan vjenačnja pojavila se slika sa suprugom.