Konačno se oglasila VIKI nakon optužbi kandidata: “Ja svojim kandidatima dajem novac kada nemaju a ne oni meni- Ne znam šta je trebao ovo Snežani” (FOTO)

Moramo asda da kažemo da afera koja se tiče Snežane i Dušana kandidata je potreslo sve i svi su o tome govorili u nevjerici. O ovome se nikada nije mnogo govorilo i svi se pitaju da li je istina da se ove stvari dešavaju ili pak ne. Niko više nije ni siguran i ne mogu da vjeruju da Saša Popović koji je inače direktor staje normalno uz uposlene i ne mozemo da vjerujemo mladiću koju je mlad koji je ispao i u kojem se frustracija probudila.

Viki se oglasial te je rekla da je na turneji u Americi ali radi vremenske razlike prati koliko može ali kako kaže ona nije taj tip. Zvezde Granda su njihova djeca i oni njima daju novac kada nemaju za prevoz, odjeću i smještaj a ovo Snežani nije trebalo ovako da se zalaže za svog kandidata kao i svaki mentor i da joj na kraju ovako bude vraćeno.

Kome javnost vjeruje sada u ovome, to je na njima a navodno ona nije tražila direktno novac od njega nego je govorila da svako mora da plati svoju cijenu rada sa njom što je između redova govorilo o nečemu drugom.