Za ovo niko nije znao: Pjevačica je spasila njemu ŽIVOT! Snežana ga spasila a Nino je bio zauvijek zahvalan! detalji su GNUSNI (FOTO)

Mi danas za vas imamo isto novost koja nam dolazi sa naše domaće scene a konkretno naša tema će da bude pjevač koji odavno nije sa nama a on je zaista iza sebe ostavio dosta traga i njegove pjesme su ostale svima kao drage. Mi ovdje govorimo o Nini Rešiću koji nas je moramo priznati jako rano napustio. ZA sve ove godine smo mogli da čitamo mnogo o njemu i o raznim temama a sve je oduvijek zanimao njegov zivot.

Tako su se sada pojavili neki navodi koje su sve šokirali i svi su u velikom čudu bili i to radi toga jer se govorilo da je on pokušavao sebi da oduzme život a da u tim njegovim namjerama ga spasila poznata pjevačice Snežana. njegov prijatelj za medije je rekao da se to desilo kada je Nino bio u velikom problemu i u svađama sa tadašnjom suprugom a on je rekao ovo:

Nini je jako teško bilo i on je klonuo duhom. jedne večeri je popio tablete. Jedino iskrenom osobom sa estrade smatrao je Snežanu sa kojom je imao i duet koji je bio veliki hit. On je njoj ispričao kakva je to drama se dešavala. ona je na njegovu adresu tada poslala hitnu pomoć koja mu je život spasila.