IZNENAĐENJE ZA SVE – I POLICIJA I PAR OSTALI ZBUNJENI I ŠOKIRANI

Za radosti i iščekivanju odmoru za vikend, spremili smo vam jednu vrlo vrlo zanimljivu priču. Malo pozitivnih vijesti i humora neće škoditi. Ova priča se odvije u autu, barem početak priče. Iako ste sigurni čuli dosta smiješnih priča mladih parova u zanosu.

Najčešća lokacija je naravno parking i parkirano auto. Naravno takvo javno vođenje ljubavi u većini slučajeva iziskuje pojavu neugodnih situacija. Tek prošlu zimu smo imali jedan incident kada je policija uhvatila mladi par u brzoj vožnji. Nakon hapšenja ustanovili su da su i momak i cura bili u alkoholiziranom stanju. Samim tim policija je njih spremila na zadnja sjedišta i krenula odvuć u policijsku stanicu.

Mladi par u pijanom zanosu na zadnjem sjedištu policijskog auta počeli stravstveno voditi ljubav. To se sve počelo i nastavilo odigravati pred očima policajaca koji su bili na vozačevom i suvozačevom sjedištu.Ubrzo su zaustavili auto da upozore mladi par da prestane. Muškarac je na čudo i iznenađenje policajaca samo istrčao iz auta, bez ikakve odjeće. POčeo je da bježi onako gol preko sporednog puta. Maldić je uhvaćen od strane već sponuta dva policajaca nakon samo 100 metara. Situacija se u naposlijetku odgirala bez ikakvih incidenata.