POGLEDAJTE KAKVA NESREĆA MOŽE DA SPOPADNE JEDNOG ČOVJEKA – ŠOKANTNO

Danas vam donosimo šokantnu priču o ljudskoj nesreći. Naime pričat ćemo vam o jednoj ženi iz velike Britanije. Riječ je o Sonji, ženi u 54-oj godini života. Imala je problema sa težinom te je na tome i radila. Iznenada je izgubila dijetama i pretjeranom vježbom čak 70 kilograma.

Taj nagli pad i gubljenje tjelesne težine utiče kao šok na potpuni metabolizam i ravnotežu organizma. Nesretnoj Sonji se preko noći prikazao taj poremećaj u organizmu kao potpuno trenutno sljepilo. U izjavi kaže da se to desilo preko noći, zaspala sam sa glavoboljom probudila sam se bez vida ujutro. – izjavljuje Sonja. Ali to nije kraj ove potresne priče. Stanovnica Londona se sada opet bori sa viškom kilograma jer radi trenutne onesposobljenosti nije u stanju da vodi normalan život.

Magazinu Mirror otkriva kako joj je bilo jako teško u tom periodu nakinuti se na promijenu. Svaki normalan dnevni zadatak bio je otežan za 5 puta. Nakon nekog vremena je malo povratila vida na lijevo oko ali desno je bilo skroz mutno. Pošto i živi sama u kući nije mogla da uspije da zbrine svoje sve potrebe na adekvatan način te joj je zbog toga bilo teško. Problem sa viškom kilograma se ubrzo vratio jer Sonja jednostavno ne može kuhati niti ima koga. Te se za prehranu oslanjala na restorane i brzu hranu i grickalice.