RAZVOD ŠTOLJEĆA – BIVŠI PREDSJEDNIK I NJEGOVA SUPRUGA SE RAZVODE NAKON SVEGA

Baba Vanga je jednom prorekla da će u velikoj zemlji predsjedniki biti crne boje kože, u istinitost tog proricanja možemo vidjeti u dogročnom mandatu bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih država, Barak Obama.

Iako je u svijetu to bilo neočekivano, nije definitivno bila mala stvar. Barak Obama je ostavario nešto što samo nekolicina na čitavom svijetu može. Postao je jedan od najjačih ljudi na svijetu. Bio je kao predsjednik vrlo ljubazan i dostupan. Mogao se vidjeti njegov zavidan anganžman u raznim medijima.

Njegova žena je uvijek mogla da se primjeti da stoji uz njega ponosno. Stvarno prelijepa žena i također poznata moda ikona u Americi.

Barak i njegiova supruga Mišel Obama su jedno jutro iznenada preko svog PR-a obavjestili šire mase o donošenju odluke o razvodu braka. Ta informacija je jako potresla mnoge. Iz vedra neba takva informacija naravno da će prouzrokovati masovni šok u narodu. 30- godina zajedništva i braka samo tako propade. Od nepoznatih izvora dobijamo informacije kako je to bila zapravo očita stvar. Na okupljanjima i iza pogleda kamera su često živcirali jedno drugo. Baš je izgledalo kao nešto što se raspada.