Šok- Godinama sam bio ljubavnik Lepe Brene a ona me tretirala kao žigola! PJEVAČ sve priznao, ne može više da je krije (FOTO)

Lepa Brena i Boba su jedan od najpoznatijih parova koji su na domaćoj sceni. Oni su od bivše Jugoslavije uvijek bili praćeni i njihovi odnosi i romanse su bile pod lupom javnosti. Brena je tada gorila i žarila kada bi se pojavila a Boba je tada bio aktivan teniser i njihov brak je samtran tada idealnim. Mnogi su se šokirali kada su saznali da je Brena u jednom trenutku i imala ljubavnika.

Dragan Antonijević svima poznatiji kao Harlekin je muzička zvijezda 80.tih godina i oduševljavao je javnosti i nakon toga se odlučio javiti na scenu i to sa knjigom posvećenom Lepoj Breni. On kaže da su on i Brena se zaljubili 1993. godine.

NAime On je rekao da je Bren upoznao u studiju kod RAKE TE odmah mu se svidjela kada je vidio a na kraju se i ona zaljubila u njega- On je tada ostavio i djevojku jer nije htio da je prevari sa Brenom. Kaže da su osjećanja prem Breni jaka bila te su se radi snimanja jako često viđali i jednom prilikom ona je htjela da ga poljubi dok je bio u stanu kod Marine Tucaković te je on odgurnuo jer se plašio da će joj dosaditi. Brena je htjela da bude njihova veza ali on se pravio blesav. KAda su krenule njene turneje sve manje su se viđali.