JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA NAROD – ŠOKANTNA IZJAVA

Voditeljica Jovana Jeremić je jedna od najuticajnijih žena u estradi na našem području. Poznata je zbog svog rada na Happy televiziji ali je također trenutno prešla na Pink televiziju.

Svojim nevjerovatnim izjavama privlači sve više gledatelja i televizija koja je uposli nikada to ne požali. broj gledalaca je u zavidnom nivou radi nje. Svima je u sjećanju njena predanost pričama, kada je u priči na temu učenik generacije, ronila suze jer je i sama mogla imati tu titualu a učenik generacije je bio ukinut.

Ljudi u šoku nisu mogli da vjeruju šta vide. Naravno većina je na ovu izjavu i suze imalo negativan komentar za baciti. Po internetu su se šaltale njezine slike nje uplakane na televiziji. Jedno vrijeme je bila glavna tema ismijavanja na Balkanu.

Od tog dana pa nadalje Jovana je imala drugačiji stav prema svojim emisijama gdje je pokazala sabranost i vodila je računa o profesionalnom ponašanju tokom emisije. Govorila je dosta o tome kako je samohrani roditelj i želi da osigura svome djetetu sve što poželi.