VELIKA LEGENDA SRBIJE – BILA SAM SA PREKO 50 000 MUŠKARACA

Vida Kokić je žena iz Loznice koja se bavi tako reći najstarijim zanatom. U njenoj priči otkriva da je spavala sa preko 50000 muškaraca tokom svog života. Nama danas otkriva bez srama kakav je njen život sada i kakav je bio dok se bavila najstarijim zantom ikad. Naime počela se ovim poslom baviti već sa 17 godina.

Na inicijativu porodičnog prijatelja otišla je u Italiju gdje je trebala da čuva djecu ali situacija nije baš bila takva. Naime prevarena je tom informacijom i morala je da ide na ulicu. Primorana je da se bavi prostitucijom u Italiji. Radila je to tako što je stopirala prolaznicima na ulici.

Za samo nekoliko godina obišla je Evropu i zaradila je ogromnu svotu novca ovim poslom. Na kraju počelo je kao prevara ali je uspjela da nađe pozitivne strane ovog posla. Otkriva nam kako je za jednu noć dobila 30 mušterija, i da je isplata za to bila zavidna.

Od početka rada u ovom zanatu dobila je desetero djece. Ni jednom se ne zna ko je pravi otac. Trenutno živi u Srbiji i nastavlja sa svojim poslom. Otkriva nam također da je njana klijentela uvijek bila različita. Spavala je sa profesorima, doktorima, političarima i sportistima.