Kako je Kolinda uspjela prepoloviti kilažu? Čak i večera je dozvoljena, samo ova namirnica NE!

Kada je u pitanju odabir dijete, mnoge žene koje se bore s problemima težine su nesigurne. Međutim, često pronađu novu motivaciju kada otkriju slavnu ličnost koja je uspješno skinula kilograme.

Takav primjer je bivša hrvatska predsjednica  Kolinda Grabar-Kitarović, za koju se priča da je liposukcijskom dijetom izgubila polovinu kilograma. Nedavne fotografije bivše hrvatske predsjednice ilustruju njen napredak.

Ova dijeta postaje sve popularnija među javnim ličnostima, među kojima su Suzana Mančić, Neda Ukraden, Halid Bešlić, Jennifer Aniston, Monica Beluchi i Penelope Cruz. Dijeta omogućava konzumaciju mesa, ribe, jaja, sira, mliječnih proizvoda, svježeg voća i povrća. Iako su masti neophodne, treba ih unositi umereno i oprezno. Šećer je strogo zabranjen, a dijeta se sastoji od tri osnovna obroka i užine.

Dan počinje limunadom nakon čega slijedi lagani doručak, kao što je omlet sa sirom ili smoothie. Za hranljiv ručak, preporučuje se konzumiranje mesa uz salatu, posebno onu koja uključuje zelje, a ne korjenasto povrće.